lördag , 21 juli 2018
Startsidan » Fest » Hockeykväll på Harrys

Hockeykväll på Harrys

Imorgon, torsdag (21/9), är det dags för seriens andra match. Laget åker till Gävle för finalrepris och för säsongens andra raka seger. Vi kommer tyvärr inte skicka någon buss till Gävle, däremot är vi inbjudna till Hockeykväll på Harrys.

Säsongen 2017/18 började bra med seger hemma mot Djurgården. Imorgon ska vi ta säsongens andra raka seger när HV71 åker till Gävle för match mot Brynäs. Till er som inte tänkt åka till Gävle, välkomna till Harrys för Hockeykväll.

Kvällen startar 18:00 med Hockeyquiz med Anders ”Fanta” Karlsson. Hockeymålet går att köpa för 200kr. Där ingår Hamburgare och öl. Sugen på en kväll med god mat, trevligt sällskap och hockey? Välkomna till Harrys imorgon, torsdag.

Tips! Se till att boka bord om du vill ha garanterad sittplats. 

Ses imorgon!

 

 

Du har väl inte missat

Resa till första träningsmatchen

Torsdagen den 16 augusti är det dags för årets första träningsmatch. Vi spelar mot Frölunda …

Minnesstund i lokalen imorgon

Efter dagens tragiska besked, där vi nåtts av beskedet att en medlem tragiskt gått bort …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.