lördag , 21 juli 2018
Startsidan » Nyheter » PREMIÄRHELG

PREMIÄRHELG

På lördag är det äntligen dags för SHL att dra igång igen. Matchen mot Djurgården startar redan 15:15 vilket betyder att uppladdningen i lokalen drar igång redan 12:00. Där bjuds det på grillat och snacks. Självklart kan du också hämta ut ditt säsongskort om du inte redan gjort det. 

Ny säsong nya möjligheter, tillsammans är det dags att starta jakten mot ännu ett guld och även om försäsongen inte varit den bästa är det nu dags för en omstart i form av SHL där vi ska få bästa möjliga start.

Lokalen öppnar 12:00 och grillning står på schemat. Vi bjuder också på snacks och bra stämning innan premiären. Självklart kommer lokalen även ha öppet efter matchen för efterfest. Alla är välkomna, glöm inte bort att du kan hämta ut ditt säsongskort innan matchstart från 12:00. 

Väl i arenan sjunger vi mot tre poäng och en bra start i årets upplaga av SHL, resan kan börja! 

Du har väl inte missat

Minnesstund i lokalen imorgon

Efter dagens tragiska besked, där vi nåtts av beskedet att en medlem tragiskt gått bort …

Säsongskort 2018/19

Då var det äntligen dags att släppa årets säsongskort. Priset ligger på samma som förra …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.