söndag , 17 december 2017
Startsidan » Fest » FÖRFEST INFÖR SEMIFINAL 1

FÖRFEST INFÖR SEMIFINAL 1

På lördag är det dags för semifinal 1. Någonting vi inte spelat sedan 2010. Lördagens hemmamatch börjar redan 15:15. Det betyder att lokalen håller öppet från 12:00 för uppladdning. Vid ca 14:30 marscherar vi tillsammans från lokalen till Kinnarps Arena. Alla är välkomna!

Ståplats är redan slutsåld, men det finns lite biljetter kvar på sittplats. Köp idag och slut upp i arenan på lördag, tillsammans skapar vi en stämning som aldrig förr. NBS TIFO har självklart laddat upp med stort tifo och därför är det viktigt att alla kommer i tid. 

Under lördagen kan du självklart också anmäla dig till våra bortamatcher. På måndag rullar en buss från Jönköping, finns en del platser kvar i den. På fredag kommer det rulla flera bussar så se till att anmäla er även till den. Mer info finns i föregående inlägg.

Dessutom, till alla er på ståplats. Släpp spärren, sjung som aldrig förr. Vi är i semifinal och laget behöver vårt stöd. På lördag tar vi i som om det vore det sista vi gjorde och skapar feststämning i arenan.

Vid eventuella frågor eller funderingar, tveka inte på att kontakta oss.

Du har väl inte missat

Info Örebro Away

Imorgon, lördag, är det dags att med tre fulla bussar bege oss mot Örebro för …

Julbord på Harrys

En månad kvar till julafton och snart går vi in i December då det även …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.