fredag , 23 juni 2017
Startsidan » Fest » Kom på 10-årsfest för NBS Tifo!

Kom på 10-årsfest för NBS Tifo!

Denna säsong firar NBS Tifo 10 år och det kommer vi fira i samband med hemmamatchen mot Linköping lördagen den 21 februari. Tifogruppen kommer ordna ett storslaget tifo inför matchen och efter matchen bjuder vi in alla våra medlemmar att fira tifogruppen i Big Ice. Här kommer det finnas möjlighet att köpa hamburgetallrik och öl för endast 100kr och därefter kostar ölen 39 kr/st.

På festen i Big Ice kommer vi minnas olika tifon och arrangemang som tifogruppen ordnat, några HV-spelare kommer att finnas på plats och vi kommer få höra deras syn på tifon och klacken. Denna kväll kommer vi inte att hålla lokalen öppen direkt efter matchen, utan vi vill att så många ska komma till festen i Big Ice istället. Alla medlemmar är välkomna på denna fest, det är ingen åldersgräns (förutom på alkoholen såklart).

Anmälan till denna jubileumsfest sker via mail på info@northbanks.se och det går bra att anmäla sig redan idag. Ange namn och om ni vill köpa hamburgetallriken eller inte. Har ni frågor kan ni ställa dem på mailen eller ringa Tina Högstedt på 0734-131103. Varmt välkomna!

Du har väl inte missat

CHL-RESA

För några veckor sedan blev det klart med HVs motståndare i årets CHL-gruppspel. Det blev …

Betalning av säsongskort

Kommande säsong kryper närmre och närmre och för er som bokat säsongskort via HV71:s hemsida …

2 kommentarer

  1. avatar

    Var ligger lokalen?

  2. avatar

    Vilken lokal syftar du på? North Banks? Eller Big Ice?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fyll i svaret nedan för att kommentera! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.